Om mig

Jeg er født og opvokset på Vestegnen, og området betyder enormt meget for mig. Jeg er stolt af at komme fra Vestegnen – og stolt af at bo her. Jeg er stolt af vores natur, af vores drivkraft, af vores fællesskaber, af vores vækst og af vores sociale ansvarsfølelse.

Vi har brede skuldre på Vestegnen, og vi løfter nogle meget store sociale opgaver – hvilket må siges at være til gavn for hele Danmark. Vi tager gerne et stort ansvar for vores samfund og fællesskab, men der må også være grænser. Vi kan ikke løse alle udfordringerne alene, og vi er i alt for mange år blevet set skævt til af folk udefra og glemt, når løsningerne skulle findes.

I dag er der ingen borgerlige politikere i Folketinget, der bor på Vestegnen. Så vi er på ingen måde repræsenteret, og det afspejler sig i de politiske beslutninger, der bliver truffet. Ingen kæmper helhjertet vores sag. Ingen har deres dagligdag her. Min dag starter på Vestegnen – og min dag slutter på Vestegnen. Jeg vil kæmpe for, at vi får mulighed for at udnytte vores store potentiale.

Jeg bor i Taastrup med min mand Anders, der arbejder som efterforsker i Midt- og Vestsjællands Politi. Sammen har vi Anton på 2 år og Josefine på 1 år.

Jeg er uddannet cand.merc ved Copenhagen Business School og har arbejdet med kommunikation i dansk politi i en årrække. Jeg har tidligere af flere omgange siddet i Folketinget, hvor jeg blandt andet har været skatteordfører, uddannelses- og forskningsordfører, kulturordfører og EU-ordfører. Jeg har siddet i Høje-Taastrup byråd siden 2006, hvor jeg er formand for fritids- og kulturudvalget og sidder i økonomiudvalget og institutions- og skoleudvalget.

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig.

E-mail: MereteSc@htk.dk

Telefon: 3029 5248

Kampagneleder Anne Marie Lei Folketingsvalg 2022/23 

E-mail: annemarie.lei@gmail.com

Telefon: 2262 5357